100/2000 Doktora Bursu Kapsamında Doktora Programına Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

13.02.2018

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında 100/2000 YÖK Doktora Burs Programı kapsamında Nanobilim ve Nanomühendislik Anabilim Dalı, Nanobilim ve Nanomühendislik Doktora Programına kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda sunulmuştur.

*Burs müracaatı için tıklayınız. Müracaat formunu kesin kayıttan sonra aynı gün içinde Enstitümüze teslim etmeniz gerekmektedir.

Berçem YEMAN

Yunus Emre IŞIK

Gökhan EKİNCİ

1- Kesin Kayıt Tarihleri                                                             14 Şubat 2018

Dumlupınar Mahallesi, D-100 Karayolu No:98

D- KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Sadece Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olanlar müracaat edebilecek olup istenen belgeler:

a- Yüksek lisans diploması veya çıkış belgesi aslı. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan Türk vatandaşlarının, diploma ya da mezuniyet belgelerinin, Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK) düzenlenen denklik belgesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

b- Yüksek lisans not tablosu (transkript) belgesi aslı. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan Türk vatandaşlarının, transkript belgesinin onaylı Türkçe tercümesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

g- Kayıt olmaya hak kazan adayların istenilen evraklarla birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Tel: 0 216 280 22 47

e-posta:              oidb@medeniyet.edu.tr