100/2000 Doktora Bursu Kapsamında Doktora Programına Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar

07.09.2018

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında 100/2000 YÖK Doktora Burs Programı kapsamında Nanobilim ve Nanomühendislik Anabilim Dalı, Nanobilim ve Nanomühendislik Doktora Programına kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda sunulmuştur.

Selçuk Kaan HACIOSMANOĞLU

Onur ARAS

Ezgi KESKE

Gökhan           EKİNCİ

Musa EROL

YEDEK LİSTE

Emine SELÇUK

Seçil PEKER

1- Kesin Kayıt Tarihleri                                                     10 – 11 Eylül 2018

2- Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri                         12 Eylül 2018

Kuzey Kampüs

K Blok Zemin kat Z11

Tel: (216) 280 2351 – 2613

Kesin Kayıtlar 09:00-12:00 ve 13:00-16:00 saatleri arasında alınacaktır.Belirtilen saatlerden önce veya sonra kayıt işlemi yapılmayacaktır.

***Doktora programında kayıtlı öğrencilerimizin; kesin kayıt işlemi için gelmelerine gerek yoktur. ÖBS’den kayıt durumları güncellenecektir.Adli sicil kaydı ve SGK Hizmet Dökümlerini fbe@medeniyet.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

İşlemlerinizin uzamaması adına fotokopisi istenen belgeleri yanınızda bulundurunuz.

1- Türk Uyruklu Olanlar İçin (Doktora Programına Başvuranlar);

a- Yüksek lisans diploması veya çıkış belgesi aslı ile birlikte fotokopisi. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan Türk vatandaşlarının, diploma ya da mezuniyet belgelerinin, Yükseköğretim Kurulu’nca (YÖK) düzenlenen denklik belgesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

b- Yüksek lisans not tablosu (transkript) belgesi aslı ile birlikte fotokopisi. Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan Türk vatandaşlarının, transkript belgesinin onaylı Türkçe tercümesi ile birlikte ibraz edilmesi zorunludur.

g-Adli Sicil Kaydı

h-SGK Hizmet Dökümü